Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Oracle Cloud Summerschool

July 8 @ 10:00 - 11:00

Maak kennis met de Next Generation Cloud

Of u nu een expert bent, of begint aan uw reis in de Cloud, deze zomer bieden we u een reeks gratis webinars die u kunnen helpen met uw reis in en naar de Cloud.
Tijdens de Cloud Summer School bieden we u de mogelijkheid om een exclusieve reis te maken naar de nieuwe Cloud. Het totale programma bestaat uit 5 sessies, ieder met als doel u vaardigheden en kennis in de cloud te geven, bij te werken en te valideren. Zo kunt u op het gebied van Cloud een sleutelfiguur worden voor uw organisatie.

Tijdens deze sessie wordt inzicht gegeven wat de kracht is van de Oracle Autonomous Database. Automatisch schalen, automatisch patchen en automatisch tunen waardoor er geen technisch beheer meer nodig is.
Functioneel wordt er ingegaan op de “converged” database, allerlei verschillende technologieën die in de database zitten zoals bijvoorbeeld spatial, graph, json, machine learning, IoT, blockchain en apex.

Wilt u meer leren en weten waarom de kracht van de autonomous database ook door Gartner gewaardeerd wordt als beste qua visie en executie?
Registreer u vandaag dan nog voor deze sessie.

Naast deze sessie kunt u ook onze overige Cloud Summer School volgen om up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van Cloud.
Of ga direct zelf aan de slag met de Oracle Cloud, door gebruik te maken van ons Free Tier trial aanbod.

Details

Date:
July 8
Time:
10:00 - 11:00
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:
View Event Website